Menu Sluiten

Stuur Passend Voor Scania Met Griffioen

SN-Truckstyling is gespecialiseerd in het verkopen van alles wat te maken heeft met uw vrachtwagen. Van interieur tot exterieur en van accessoires tot maatwerk. U kunt voor alles bij ons terecht. Bekijk onze webshop met meer dan 2500 producten.

02719690271969

More info

tags: Oldskool Truck Accessoires – Oldskool Truck Accessoires Regio Herentals – Oldskool Truck Accessoires Provincie Antwerpen – Oldskool Truck Accessoires Kopen – Oldskool Truck Accessoires Vergelijken – 

Wenst u meer info over stuur passend voor scania met griffioen kijk dan vlug op https://sn-truckstyling.com/ | Stuur Passend Voor Scania Met Griffioen

Oldskool Stuur Passend Voor Scania Met Griffioen

Het oog wil ook wat. Als u wilt dat uw vrachtwagen eruit springt en opvalt, kunt u bij SN-Truckstyling terecht voor diverse stuurwielen: van sportief tot oldskool. Eén van de meest populaire stuurwielen is de Oldskool stuur passend voor Scania met Griffioen. Dit stuur is een unieke reproductie die er net zo uitziet als een origineel stuurwiel uit de jaren 50. In dit artikel gaan we dieper in op deze Oldschool stuur passend voor Scania met Griffioen.

Uitrusting

De Oldskool stuur passend voor Scania met Griffioen is gemakkelijk te monteren en is voorzien van groeven aan de rand van het stuurwiel, waardoor u een prettige grip heeft tijdens het rijden. Het stuur is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is daardoor duurzaam en licht in gewicht. Bovendien heeft het stuur een diameter van 53 centimeter, wat betekent dat het klein genoeg is om comfortabel te rijden zonder dat het te veel ruimte inneemt in de cabine.

Voordelen

Naast dat het Oldskool stuur passend voor Scania met Griffioen er prachtig uitziet, biedt het ook een aantal praktische voordelen. Zo is het stuur gemaakt van duurzame materialen, waardoor het heel lang meegaat. Daarnaast is het stuur licht van gewicht, wat betekent dat het comfortabel is om te gebruiken zonder dat het te veel ruimte inneemt. Bovendien is het stuur voorzien van groeven aan de rand, waardoor u eenbetere grip heeft tijdens het rijden.

Toepassingen

Dankzij het prachtige uiterlijk is het Oldskool stuur passend voor Scania met Griffioen populair onder vrachtwagenrijders. Het stuur wordt vaak gebruikt in vrachtauto´s, maar is ook geschikt voor gebruik in andere voertuigen, zoals campers, busjes en SUV´s. Door de duurzame kwaliteit is het stuur ook geschikt voor gebruik in racevoertuigen.

Waar te koop

Het Oldskool stuur passend voor Scania met Griffioen is verkrijgbaar bij de webshop van SN-Truckstyling. U kunt hierbij kiezen uit een breed scala aan opties, waaronder verschillende kleuren en stijlen. Bovendien biedt de webshop scherpe prijzen en een uitstekende service, waardoor u er altijd zeker van kunt zijn dat u de beste deal krijgt.

Samenvatting

Het Oldskool stuur passend voor Scania met Griffioen is een unieke reproductie van een origineel stuur uit de jaren 50. Het stuur is gemaakt van duurzaam materiaal, is licht van gewicht en heeft een diameter van 53 centimeter. Het stuur biedt een prettige grip dankzij de groeven aan de rand en kan worden gebruikt in verschillende voertuigen, van vrachtwagen tot racevoertuig. Het stuur is verkrijgbaar bij de webshop van SN-Truckstyling.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Stuur passend voor scania met griffioen

!–StopPubText–>.